Επιστροφές – Ακυρώσεις

Σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ή να αλλάξετε το νούμερο ή το χρώμα. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.
Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.
Η αντικατάσταση γίνεται παραδίδοντας ο courier το νέο προϊόν και παραλαμβάνοντας το αρχικό το οποίο οφείλει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε . Το κόστος αλλαγής επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 5 ευρώ για όλη τη διαδικασία..

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος, εντός της ίδιας προθεσμίας 14 ημερών υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει(πλην των εξόδων αποστολής και επιστροφής τα οποία βαραίνουν τον πελάτη) χρησιμοποιώντας τον τρόπο καταβολής τον οποίο εσείς είχατε επιλέξει για να μας καταβάλετε το τίμημα ή με κατάθεση στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.Η επιστροφή γίνεται με ελτα  κούριερ.Στην περίπτωση πoυ έχετε πληρώσει με κάρτα πληρωμής προβαίνουμε άμεσα στην εντολή προς τον εκδότη της κάρτας και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις πίστωσης του τιμήματος σε εσάς που δεν οφείλονται σε εμάς. Δεν ευθυνόμαστε και δεν θα αποζημιώσουμε καταναλωτή ούτε θα παράγει αποτελέσματα η υπαναχώρηση σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα αγαθά από υπαιτιότητα του καταναλωτή ή σε περίπτωση χρήσης η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.Yπάρχει δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας με τηλεφωνική συνεννόηση εφόσον δεν έχει φύγει από το κατάστημα η παραγγελία με επιβάρυνση του πελάτη για τυχόν χρεώσεις.